Banneri Banneri Banneri Banneri

Kurssikalenteri 2016:

 

Sirrikuja 1A, 2.krs
00940 HELSINKI
 

 Näin kahden verkkosivun loukossa olevana, kurssit maksetaan verkkokaupassa. 

KURSSIMAKSUT!!!

 

Kynsilakkakorukurssi

Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva aika
 
Tehdään uniikki koru vailla vertaa, kahta samanlaista korua ei pysty edes tekemään. Koska kynsilakat tuoksuvat voimakkaasti, en suosittele kurssia hajuherkille. Kurssin hinta on 21e sisältäen tarvikkeet yhteen koruun. 
 

 

Korujen teon perustekniikat -kurssi

Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva aika.
 
Opetellaan muutama perustekniikka, kuten lenkkien teko, lukkojen kiinnittäminen jne. Voit tehdä kurssilla rannekorun, avainnauhan ta laukkukorun. Kurssin hinta 21€ + tarvikemaksu.

 

Rasian tekokurssi 

Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva aika
 

Kurssilla tehdään pyöreä rasia puupahvista itse. Rasia päällystetään kankaalla. Kurssin hinta on 30€ + tarvikemaksu. Tuo mukanasi oma kangas, ohjeet kankaan valintaan ja kokoon saat sähköpostitse. 

 

 

BIGSHOT kokoontumisajot -kurssi

Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva aika.
 

Kurssilla käydään läpi Bigshotin mahdollisuuksia, että miten saat koneesta parhaimman hyödyn irti ja opetellaan eri stanssien käyttö eri materiaaleilla. Kurssin hinta on 21€. Ota mukaasi oma kone (Bigshot, Vagabond, Cuttlebug jne.) ja eri materiaaleja: paperia, kartonkia, kangasta, huopaa, nahkaa jne. 

 

 

Suklaakorttikurssi 

Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva aika. 
 
 

Tehdään suklaakortti, jollla voit ilahduttaa ystäviäsi pitkänkin matkan takaa. Tuo mukanasi suklaalevy, jolle haluat kortin tehdä. Kurssin hinta 28e + materiaalimaksu

Kuvassa jouluisia suklaakortteja

 
 

 

Paketointikurssi

 
Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva aika. 
 

- Opetellaan paperipussin teko, muutama helppo rusetti ja viuhkapaketointi. Tee jatkossa lahjoistasi unohtumattomat... esim. ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi, synttäreitä ja muita juhlia unohtamatta. Kurssin hinta on 21€ sisältäen kurssilla käytettävät materiaalit, kurssille mahtuu 8 henkilöä. 

 
 
 

Leimailun eri tekniikat -kurssi

 
Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva
 

Käydään kurssilla läpi 3-4 eri tekniikkaa, joita hyödyntämällä voit tehdä erilaisia kortteja, tauluja, tapetteja, taustapapereita jne. Kurssin hinta on 25e, sisältäen kurssilla käytettävät materiaalit. 

 

Rannekorukurssi

 

Ei sovittua aikaa, sovi sinulle sopiva
 

-Kurssilla tehdään rannekoru omilla mitoilla käyttäen nahkanauhaa... mustaa, ruskeaa, lilaa, vaaleanpunaista jne. Kurssimaksu on 20 e + tarvikemaksu

 
 
 

 

 

Tilauskurssit:

Tarvitsetko vetäjää askartelukurssille, mahdollisesti työpaikkasi virkistymiskerhoon tai –päivään? Haluatko järjestää ystävillesi askarteluillan, mahdollisesti tehden joulukortteja, hää- tai syntymäpäiväkutsuja yms. Tai tehdä koruja juhliin, lahjaksi tai ihan vaan itsesi ja ystäviesi iloksi?

Voit tilata minut pitämän kursseja pääkaupunkiseudulle tai muistakin paikoista voidaan neuvotella. Kurssin pituus riippuu aiheesta ja osallistujamäärästä. Tai voit kerätä ryhmän kasaan ja tulette työhuoneelleni Helsingin Kontulaan kursseilemaan. 

 
Valmiita kurssiaiheita ovat:
 
Bind it all ja Dreamkuts 4-6h
Heijastavat korut 2h
Juhlapaja 6-8h + suunnittelu 2h
Korttimarathon 4-6h
korukurssi kierrätysmateriaaleilla 3h
Korukurssi, perustekniikat 3-4h
Kukkaoksa lasihelmistä 6h
Kynsilakkakorut 2h
Laukkukellokurssi 2h
Leimailun eri tekniikat 3-4h
Rannekorukurssi 2h
Ruusu hius- tai rintakoruksi  2h
Ruusu lasihelmistä 6h
 
 
Kysy tarjousta taavanainen(at)gmail(dot)com